top of page
1 Compressed.jpg

HAIR

Leuk! Je wil een cursus volgen over haar en dan zit je hier helemaal goed.

Hieronder lees je meer over onze complete, specifieke en individuele cursussen.

Complete kappersopleidingen-
en cursussen

Bij MAHER ACADEMY werken we met verschillende niveaus; laagdrempelig voor beginners en uitdagend voor gevorderden. Zo bieden we maar liefst drie verschillende, complete opleidingen aan, afgestemd op jouw niveau. Je kunt ’t zien als een ladder die je steeds verder betreedt; level 1 voor de beginner, level 2 voor de iets meer ervaren kapper en level 3 voor gevorderden. Heb je nog helemaal geen ervaring binnen het kappersvak maar droom je van een baan als haarstylist? Dan is level 1 uitermate geschikt voor je. Heb je al wat kennis, maar wil je de fijne kneepjes van het vak leren? Kies dan level 2. Ga voor level 3 als je belangrijke en unieke technieken wil leren om succesvolle kapsels te creëren.

 

Mocht je alle drie de cursussen hebben gevolgd, dan kun je je zelf een waardige en kundige kapper en haarstylist noemen. Je hebt de technieken goed onder de knie en je bevindt je dan ook gegarandeerd aan de top van de ladder. Let’s go!

Make-Up Level 1 V3.png
Make-Up Level 2 V3.png
Make-Up (HAIR) Level 3 V3.png

Specifieke kapperscursussen

Mocht je al een aantal jaar werken als kapper of haarstylist en wil je jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen óf wil je een specifieke niche toevoegen aan jouw expertises, dan zijn onze specifieke kapperscursussen uitermate geschikt voor jou! Zo bieden we niet alleen een cursus hairextensions zetten aan, maar ook een INNOVATIS of MOOD ME- training, een kleurcursus en een cursus keratine behandeling. Stuk voor stuk opleidingen waarmee jij na het afronden van de cursus

nét dat stapje voor hebt op andere kappers.

HAAREXTENSIONS ZETTEN V2.png
INNOVATIS-TRAINING V2.png
KERATINE BEHANDELING V2.png
CURSUS KLEUREN V2.png
MOOD ME-TRAINING V2.png

Individuele kapperscursussen

Wil je het beste uit jezelf halen en je talenten ontdekken, dan kun je ook kiezen voor een individuele cursus. Deze cursus wordt door niemand minder gegeven dan onze eigen Maher Mansour. Onder leiding van de sterrenkapper leer je datgene wat jij wil leren! Van hairextensions zetten tot avant-garde kapsels creëren. Daarnaast is het ook mogelijk om een complete kappersopleiding of specifieke cursus individueel te volgen.

OP MAAT GEMAAKTE CURSUS MET STERRENKAPPE

“Some people are at the top of the ladder, some are in the middle, still more are at the bottom, and a whole lot more don't even know there is a ladder.” 

Hoogwaardige, kwalitatieve merken

 

MAHER ACADEMY heeft een grote voorraad producten van verschillende merken. Tijdens alle cursussen wordt gewerkt met producten van hoogwaardige, kwalitatieve en luxe merken. De merken waarmee MAHER ACADEMY werkt, leveren innovatieve en unieke producten die gekenmerkt worden het nieuwste van het nieuwste: qua ingrediënten, gebruikswijzen, schoonheidsroutines en technieken.

KRYOLAN-Logo-Pantone 282C-blau-Maske kle
bottom of page