top of page
2 Compressed.jpg

LEVEL 1

KAPPERSOPLEIDING

Scatered Makeup

Wie nog weinig tot geen ervaring heeft in het kappersvak en staat te springen om meer kennis op te doen, komt het beste tot zijn of haar recht in deze intensieve cursus. In twaalf lessen verdiep je je in het kappersvak, het haar en de basistechnieken die daarbij komen kijken. Na het voltooien van deze complete cursus bezit jij de basiscompetenties die een kapper nodig heeft.

 

Naast het opdoen van theoretische kennis, staat praktijk vooral centraal in deze cursus. Aan de hand van verschillende modules leren we je stap voor stap verschillende technieken: van verzorging tot knippen en van kleuren tot stylen. Zo verdiep je je in het wassen van haren, het masseren van de hoofdhuid, het knippen van haar (one length midi en sleek en straight) én het kleuren van haar. Daarnaast leren we je hoe je op basis van een gezichtsvorm een passend en mooi kapsel creëert.

 

Naast de twaalf lessen vragen we je ook thuis veel te oefenen met de lesstof en minimaal vier uur per week aan thuisstudie te doen. Haal je er alles uit wat erin zit en maak je MAHER ACADEMY maar al te trots? Dan ontvang je uiteraard een welverdiend certificaat.

Startpakket

Uiteraard laten we je bij MAHER ACADEMY niet met lege handen starten. Je ontvangt van ons een starterspakket met een aantal basisproducten waar jij gedurende de cursus mee aan de slag kan.

Hoogwaardige producten

Tijdens de cursus wordt gewerkt met producten van hoogwaardige, kwalitatieve en luxe merken. De merken waarmee MAHER ACADEMY werkt, leveren innovatieve en unieke producten die gekenmerkt worden het nieuwste van het nieuwste: qua ingrediënten, gebruikswijzen, schoonheidsroutines en technieken. Wil je werken met een specifiek merk? Geef dat dan aan ons door.

Scatered Makeup
Female Model
Screen Shot 2020-08-20 at 15.40.50 copy.

incl. btw

START ACTIE

Inhoud

Na het volgen van de cursus (die voor 10 % bestaat uit theorie en 90 % uit praktijk)
weet je alle ins- en outs over de volgende thema’s:

01

 Introductie Van Het Kappersvak + Verzorging

In de eerste les trappen we af met een introductie van het kappersvak.Wat houdt het in? Welke competenties moet je hebben om een goede kapper te zijn? En hoe herken je verschillende haartypes? Ook duiken we in de haarverzorging.

Knippen

In de tweede, derde en vierde les gaan we aan de slag met knippen. Je krijgt niet alleen een theoretische introductie maar leert ook de basistechnieken om simpel haar (one lengthmidi en sleek en straight) te knippen.

02 - 04

05 - 07

Kleuren

Nadat je de basistechnieken voor knippen onder de knie hebt, gaan we in de vijfde, zesde en zevende les aan de slag met kleuren. Zo verdiep je je in verschillen kleurbehandelingen en materialen, leer je zelfstandig kleuren en uitspoelen en krijg je te weten hoe je de juiste kleur bepaald bij een klant.

Stylen

Een kapsel stylen is moeilijker dan je denkt. Daarom staan maar liefst drie lessen in het teken van stylen. Je verdiept je in verschillende technieken en leert hoe je haar stijl of krullend föhnt én hoe je ervoor zorgt dat het niet gaat pluizen.

08 - 10

11

Updo's

De elfde les staat compleet in het teken van het opsteken van haar.
Je leert verschillende technieken toe te passen.

Herhaling

De twaalfde les herhalen we alle vorige modules zodat je je kennis kan opfrissen en eventuele vragen kunt stellen.

12

Are you ready?

Kan jij niet wachten om het beste uit jezelf te halen en iedereen te verpletteren met nieuwe skills op het gebied van haar? MAHER ACADEMY staat klaar om je met open armen te ontvangen en kan niet wachten om jouw droom in de beautywereld werkelijkheid te laten worden.  

Female Model
kindpng_356798 White.png

Belastingvoordeel

Je kan een deel van het MAHER ACADEMY lesgeld terug krijgen van de Belasting. Neem contact met ons op voor verdere instructies.

iconfinder_student_309036 White.png

Ben je nog geen 18 jaar en ben je niet in het bezit van een startkwalificatie (bijvoorbeeld een havodiploma)? Vraag dan samen met je ouders/verzorgers een vrijstelling aan van de kwalificatieplicht bij de leerplichtambtenaar in de gemeente waar je woont.

Studieplicht

3 Compressed.jpg

Level 1
Kappersopleiding

START ACTIE

€2500

incl. btw

€1999

Stripe.png

Incl. studentpackage van Kryolan Professional Make-up

Betaling in termijnen mogelijk. Informeer naar de voorwaarden. 

Start Data

November

23

Via onderstaand formulier meld je je aan voor de cursus.
Nog vragen? Neem dan contact op!

bottom of page