top of page
2 Compressed.jpg

INNOVATIS-TRAINING

Scatered Makeup

Ben jij net als wij groot fan van de producten van INNOVATIS en wil je tot in de puntjes weten hoe je beschadigt haar weer gezond maakt met milde producten? Schrijf je dan in voor deze training zodat jij jouw klanten exclusieve en unieke behandelingen kunt geven en hun haar kan voorzien van een flinke dosis voeding.

 

Het Spaanse merk INNOVATIS biedt verschillende soorten producten aan en dus kun je bij MAHER ACADEMY kiezen tussen diverse trainingen. Of je nou meer wil weten over een plasma behandeling of juist een ice shine behandeling; het kan allemaal. We bieden maar liefst vijf verschillende trainingen aan. Uiteraard heb je de keuze één of juist meerdere trainingen te volgen. Het is maar net wat jij wil!

 

Wij bieden de volgende trainingen aan:

  • Plasma behandeling

  • Botox behandeling

  • Ice Shine behandeling

  • Smoother Spa behandeling

  • Stem Cells behandeling

Mocht je graag een bepaalde behandeling willen aanleren, neem dan contact met ons op. Op basis van jouw wensen en behoeften stellen we dan een op maat gemaakte training op die ervoor zorgt dat je je expertises op het gebied van INNOVATIS-behandelingen uitbreidt en ontwikkelt.

 

Het Spaanse merk INNOVATIS is gespecialiseerd in exclusieve behandelingen voor het haar waarin gezondheid centraal staat. Doordat het luxe merk continu up to date is van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de haarbranche, leveren ze professionele en kwalitatieve producten.

Are you ready?

Kan jij niet wachten om het beste uit jezelf te halen en iedereen te verpletteren met nieuwe skills op het gebied van haar? MAHER ACADEMY staat klaar om je met open armen te ontvangen en kan niet wachten om jouw droom in de beautywereld werkelijkheid te laten worden.  

Scatered Makeup
Female Model
Screen Shot 2020-08-20 at 15.40.50 copy.

incl. btw

START ACTIE

Female Model
kindpng_356798 White.png

Belastingvoordeel

Je kan een deel van het MAHER ACADEMY lesgeld terug krijgen van de Belasting. Neem contact met ons op voor verdere instructies.

iconfinder_student_309036 White.png

Ben je nog geen 18 jaar en ben je niet in het bezit van een startkwalificatie (bijvoorbeeld een havodiploma)? Vraag dan samen met je ouders/verzorgers een vrijstelling aan van de kwalificatieplicht bij de leerplichtambtenaar in de gemeente waar je woont.

Studieplicht

3 Compressed.jpg

INNOVATIS-Training

START ACTIE

€2500

incl. btw

€1999

Stripe.png

Incl. studentpackage van Kryolan Professional Make-up

Betaling in termijnen mogelijk. Informeer naar de voorwaarden. 

Start Data

November

23

Via onderstaand formulier meld je je aan voor de cursus.
Nog vragen? Neem dan contact op!

bottom of page