top of page
2 Compressed.jpg

MOOD ME-TRAINING

Scatered Makeup

Welke kapper en haarstylist is er nou niet dol op de producten en technieken van MOOD ME? Daarom bieden wij een speciale training aan voor de fans van het prachtige merk. In deze intensieve training – die geheel naar jouw wensen kan worden samengesteld – leer je werken volgens de MOOD ME-handlijnen.

 

Zo leer je tijdens de training haren kleuren volgens de handlijnen van MOOD ME, maar doe je ook kennis op over kleurenleer en grijsdekking. Daarnaast is het mogelijk de training uit te breiden met kleurtechnieken naar keuze en krijg je ook de kans de fijne kneepjes van het permanent krullen onder de knie te krijgen.

 

Mocht je graag willen werken met MOOD ME-producten, maar niet zo goed weten waar te beginnen? Dan is deze training geschikt voor jou. Neem contact op zodat we samen kunnen kijken welke onderdelen van de training het beste bij jouw wensen en dromen passen.

MOOD ME is een Italiaans merk dat al jarenlang een compleet aanbod van producten aanbiedt.
MOOD ME staat bekend om zijn mooie haarkleuren en vooruitstrevende en innovatieve producten.

Bij MAHER ACADEMY zijn we fan!

Are you ready?

Kan jij niet wachten om het beste uit jezelf te halen en iedereen te verpletteren met nieuwe skills op het gebied van haar? MAHER ACADEMY staat klaar om je met open armen te ontvangen en kan niet wachten om jouw droom in de beautywereld werkelijkheid te laten worden.  

Female Model
Scatered Makeup
Female Model
Screen Shot 2020-08-20 at 15.40.50 copy.

incl. btw

START ACTIE

kindpng_356798 White.png

Belastingvoordeel

Je kan een deel van het MAHER ACADEMY lesgeld terug krijgen van de Belasting. Neem contact met ons op voor verdere instructies.

iconfinder_student_309036 White.png

Ben je nog geen 18 jaar en ben je niet in het bezit van een startkwalificatie (bijvoorbeeld een havodiploma)? Vraag dan samen met je ouders/verzorgers een vrijstelling aan van de kwalificatieplicht bij de leerplichtambtenaar in de gemeente waar je woont.

Studieplicht

3 Compressed.jpg

MOOD ME-training

START ACTIE

€2500

incl. btw

€1999

Stripe.png

Incl. studentpackage van Kryolan Professional Make-up

Betaling in termijnen mogelijk. Informeer naar de voorwaarden. 

Start Data

November

23

Via onderstaand formulier meld je je aan voor de cursus.
Nog vragen? Neem dan contact op!

bottom of page