top of page
2 Compressed.jpg

OP MAAT GEMAAKTE CURSUS MET STERRENKAPPER MAHER MANSOUR

Bij MAHER ACADEMY zijn we ontzettend trots dat we een individuele cursus met onze topkapper Maher Mansour kunnen aanbieden.

Scatered Makeup

Kan jij niet wachten om álles uit je carrière te halen? Sta je te popelen om les te krijgen van een meesterkapper? En wil je maar al te graag de fijne kneepjes van het vak leren? Dan ben je bij deze cursus aan het goede adres. De op maat gemaakte cursus met Maher is bij uitstek geschikt voor iedereen die droomt van een succesvolle carrière in de haarbranche en daarvoor begeleidt wilt worden door een sterrenkapper.

 

Of je nu wil leren kleuren of avant-garde kapsels wil ontwerpen, in deze cursus is het allemaal mogelijk. Waarom? Omdat we bij MAHER ACADEMY samen met jou gaan kijken wat je wensen en behoeften zijn. Op basis daarvan stellen we een cursus op waarin je intensief wordt begeleid door Maher. Deze op maat gemaakte cursus onder leiding van Maher Mansour is dan ook volledig privé. Dat betekent dat je alle aandacht en begeleiding krijgt van Maher zodat je het beste uit jezelf en je competenties kan halen. 

 

Ready om les te krijgen van een sterrenkapper? Zodat jij binnenkort ook aan de slag kan als topkapper? Neem dan vooral contact op en bespreek samen met ons jouw wensen en dromen. Wie weet verwelkomen wij je binnenkort wel in onze MAHER ACADEMY en bouwen we samen aan jouw succesvolle carrière.

Tijdens de cursus wordt gewerkt met producten van hoogwaardige, kwalitatieve en luxe merken. De merken waarmee MAHER ACADEMY werkt, leveren innovatieve en unieke producten die gekenmerkt worden het nieuwste van het nieuwste: qua ingrediënten, gebruikswijzen, schoonheidsroutines en technieken. Wil je werken met een specifiek merk? Geef dat dan aan ons door.

Are you ready?

Kan jij niet wachten om het beste uit jezelf te halen en iedereen te verpletteren met nieuwe skills op het gebied van haar? MAHER ACADEMY staat klaar om je met open armen te ontvangen en kan niet wachten om jouw droom in de beautywereld werkelijkheid te laten worden.  

Female Model
Screen Shot 2020-08-20 at 15.40.50 copy.

incl. btw

START ACTIE

Female Model
kindpng_356798 White.png

Belastingvoordeel

Je kan een deel van het MAHER ACADEMY lesgeld terug krijgen van de Belasting. Neem contact met ons op voor verdere instructies.

iconfinder_student_309036 White.png

Ben je nog geen 18 jaar en ben je niet in het bezit van een startkwalificatie (bijvoorbeeld een havodiploma)? Vraag dan samen met je ouders/verzorgers een vrijstelling aan van de kwalificatieplicht bij de leerplichtambtenaar in de gemeente waar je woont.

Studieplicht

3 Compressed.jpg

Op maat gemaakte cursus met sterrenkapper
Maher Mansour

START ACTIE

€2500

incl. btw

€1999

Stripe.png

Incl. studentpackage van Kryolan Professional Make-up

Betaling in termijnen mogelijk. Informeer naar de voorwaarden. 

Start Data

November

23

Via onderstaand formulier meld je je aan voor de cursus.
Nog vragen? Neem dan contact op!

bottom of page