top of page
2 Compressed.jpg

LEVEL 3

ADVANCED KAPPERSOPLEIDING

Scatered Makeup

Dit is de laatste cursus van de ladder van drie cursussen die we bij MAHER ACADEMY aanbieden en is bedoeld voor kappers en haarstylisten die al een tijdje in het vak meedraaien en hun niveau naar een hoger level willen tillen óf hun eigen salon willen openen. Ben je klaar om de next step te zetten, dan is deze cursus helemaal wat voor jou. Uiteraard is de cursus ook geschikt voor degene die level 1 en level 2 al hebben afgerond. In dertien lessen leer je alles wat je moet weten om prachtige en unieke resultaten te boeken.  

 

Zo ga je tijdens de cursus aan de slag met professioneel kleuren en trendy kleurcreaties. Je kleurt extensions en creëert texturen en structuren. Daarnaast gaan we aan de slag met verschillende kleurtechnieken zoals balayage, ombré en funky colors. Ook leer je advanced knippen: van krullen tot korte kapsels tot een asymmetrische bob. Allemaal technieken en theorieën die je uiteindelijk big hair leren laten opbouwen met alledaagse materialen.

 

Aan de hand van verschillende demo’s nemen we je mee in het complete proces en leer je zelfs alles over andere belangrijke facetten binnen het kappersvak, zoals klantcontact en social media. Als kers op de taart fotografeer je - op de laatste dag van de cursus – je eigen ontwerp.  Ook zal er voor de finishing touch een professionele make-up artist aanwezig zijn, zodat jij jouw ontworpen kapsel kan delen met de rest van de wereld!

                                                                                                   

Na het voltooien van deze cursus weet jij je als kapper te onderscheiden van anderen. Je bent niet zomaar een kapper, maar juist een kapper die alle fijne kneepjes van het vak onder de knie heeft en die weet hoe je unieke, professionele kapsels creëert.

Hoogwaardige producten

Tijdens de cursus wordt gewerkt met producten van hoogwaardige, kwalitatieve en luxe merken. De merken waarmee MAHER ACADEMY werkt, leveren innovatieve en unieke producten die gekenmerkt worden het nieuwste van het nieuwste: qua ingrediënten, gebruikswijzen, schoonheidsroutines en technieken. Wil je werken met een specifiek merk? Geef dat dan aan ons door.

Inhoud

Na het volgen van de cursus weet je in ieder geval alle ins- en outs over de volgende thema’s:

Scatered Makeup
Screen Shot 2020-08-20 at 15.40.50 copy.
Female Model

incl. btw

START ACTIE

01

Knippen Van Curly Hair

We trappen de eerste les van deze cursus af met het knippen van krullend haar.

Je leert alles over de juiste techniek.

Knippen Korte Kapsels

Het knippen van korte kapsels is allesbehalve makkelijk. In deze les leer je welke korte kapsels bij welke gezichtsvormen passen en ga je daadwerkelijk aan de slag met knippen.

02

03

Knippen Bangs En Layers

Bangs en layers zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld en dus is het als professioneel kapper maar al te goed om te weten hoe je dit type kapsel op de juiste manier creëert. 

Herhaling

In de vierde les herhalen we alle kniptechnieken die je voorgaande lessen hebt geleerd en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen.

04

05 - 06

Advanced Kleurtechnieken

Tijdens les 5 en les 6 gaan we aan de slag met gevorderde kleurtechnieken.

Zo leer je onder meer haar oplichten zonder het te verbranden.

Vervolg Advanced Kleurtechnieken

In de zevende en achtste les gaan we nog een stapje verder dan les 5 en 6. Je leert schone kleuringen creëren zonder vlekken, toners toe te passen en gaat aan de slag met specifieke technieken als balayge, ombré en funky colors.

07 - 08

09 - 11

Updo’s

Deze drie lessen staan compleet in het teken van updo’s. Je leert big hair maken met extensions en accessoires en weet na het voltooien van de lessen hoe je verschillende haartexturen het beste kunt opsteken.

Föhnen

Tijdens de twaalfde les verdiep je je in föhnen en verschillende polijsttechnieken

12

13

Afronding cursus: social media en fotografie

In de allerlaatste les van deze cursus ga ja je aan de slag met een zelfbedacht ontwerp en presenteer je deze vervolgens aan de andere studenten. Er zal onder meer een make-upartist aanwezig zijn om jouw model op te maken en je leert goede foto’s voor social media te schieten. Daarnaast is het in deze les tijd voor de uitreiking van de certificaten!

Are you ready?

Kan jij niet wachten om het beste uit jezelf te halen en iedereen te verpletteren met nieuwe skills op het gebied van haar? MAHER ACADEMY staat klaar om je met open armen te ontvangen en kan niet wachten om jouw droom in de haarwereld werkelijkheid te laten worden.  

Female Model
kindpng_356798 White.png

Belastingvoordeel

Je kan een deel van het MAHER ACADEMY lesgeld terug krijgen van de Belasting. Neem contact met ons op voor verdere instructies.

iconfinder_student_309036 White.png

Ben je nog geen 18 jaar en ben je niet in het bezit van een startkwalificatie (bijvoorbeeld een havodiploma)? Vraag dan samen met je ouders/verzorgers een vrijstelling aan van de kwalificatieplicht bij de leerplichtambtenaar in de gemeente waar je woont.

Studieplicht

3 Compressed.jpg

Level 3
Advanced
Kappersopleiding

START ACTIE

€2500

incl. btw

€1999

Stripe.png

Incl. studentpackage van Kryolan Professional Make-up

Betaling in termijnen mogelijk. Informeer naar de voorwaarden. 

Start Data

November

23

Via onderstaand formulier meld je je aan voor de cursus.
Nog vragen? Neem dan contact op!

bottom of page