top of page
2 Compressed.jpg

CURSUS KLEUREN

Scatered Makeup

Bijna iedere vrouw kleurt haar haar tegenwoordig en een geverfde coupe is dan ook bijna niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Van chocoladebruin tot asblond, alle kleuren zijn mogelijk en kom je tegen. Als kapper is het daarom belangrijk om op de hoogte te zijn van de nieuwste en mooiste kleurtechnieken van dit moment. Tijdens deze cursus leer je dan ook de theoretische én praktische kant van verschillende kleurtechnieken.

 

Je kunt deze cursus – die bestaat uit vier lessen – zien als een mooie basis. We nemen je mee in de wereld van kleur en geven uitgebreid antwoord op vragen als ‘Hoe zit een kleurenleer in elkaar?’, ‘Welke producten zorgen voor de mooiste kleur?’ en ‘Welke kleurtechnieken zijn er?’ Na het volgen van de cursus heb je dan ook een goede basiskennis van kleuren. Mocht je vervolgens je skills willen uitbreiden, verschillende kleurtechnieken kunnen toepassen en de fijne kneepjes van het vak onder de knie willen krijgen? Dan is het zeker mogelijk om de cursus op basis van jouw wensen uit te breiden.

 

Tijdens de cursus wordt gewerkt met producten van hoogwaardige, kwalitatieve en luxe merken. De merken waarmee MAHER ACADEMY werkt, leveren innovatieve en unieke producten die gekenmerkt worden het nieuwste van het nieuwste: qua ingrediënten, gebruikswijzen, schoonheidsroutines en technieken. Wil je werken met een specifiek merk? Geef dat dan aan ons door.

Are you ready?

Kan jij niet wachten om het beste uit jezelf te halen en iedereen te verpletteren met nieuwe skills op het gebied van haar? MAHER ACADEMY staat klaar om je met open armen te ontvangen en kan niet wachten om jouw droom in de beautywereld werkelijkheid te laten worden.  

Scatered Makeup
Female Model
Screen Shot 2020-08-20 at 15.40.50 copy.

incl. btw

START ACTIE

Female Model
kindpng_356798 White.png

Belastingvoordeel

Je kan een deel van het MAHER ACADEMY lesgeld terug krijgen van de Belasting. Neem contact met ons op voor verdere instructies.

iconfinder_student_309036 White.png

Ben je nog geen 18 jaar en ben je niet in het bezit van een startkwalificatie (bijvoorbeeld een havodiploma)? Vraag dan samen met je ouders/verzorgers een vrijstelling aan van de kwalificatieplicht bij de leerplichtambtenaar in de gemeente waar je woont.

Studieplicht

3 Compressed.jpg

Cursus Kleuren

START ACTIE

€2500

incl. btw

€1999

Stripe.png

Incl. studentpackage van Kryolan Professional Make-up

Betaling in termijnen mogelijk. Informeer naar de voorwaarden. 

Start Data

November

23

Via onderstaand formulier meld je je aan voor de cursus.
Nog vragen? Neem dan contact op!

bottom of page