top of page
2 Compressed.jpg

LEVEL 2

VERVOLGCURSUS KAPPERSOPLEIDING

Scatered Makeup

Mocht je al beschikken over de basiskennis van het kappersvak of heb je cursus level 1 afgerond, dan ben je helemaal geschikt om te starten met deze intensieve cursus. Je weet al waar je goed in bent en bent nu klaar om de next step te zetten en je skills uit te breiden. Je wordt tijdens de cursus helemaal klaargestoomd om als kapper daadwerkelijk aan de slag te kunnen! Eenmaal de cursus afgerond? Dan kan jij zelfstandig aan de slag als professioneel haarstylist!

 

Tijdens de cursus leer je de fijne kneepjes van het vak onder de knie te krijgen. Je verfijnt je kleur-en kniptechnieken, gaat aan de slag met advanced kleuringen en stylingtechnieken, creëert kapsels en zet complete make-overs op. Zo weet je na het voltooien van de cursus hoe je haar moet analyseren, welke kniptechniek je moet gebruiken voor welk type haar en gaan we afhankelijk van je niveau aan de slag met advanced kleuringen. In twaalf lessen van een hele dag nemen we je mee door verschillende modules die zich volledig richten op het praktische kappersvak en de daarbij behorende theorie.

Hoogwaardige producten

Tijdens de cursus wordt gewerkt met producten van hoogwaardige, kwalitatieve en luxe merken. De merken waarmee MAHER ACADEMY werkt, leveren innovatieve en unieke producten die gekenmerkt worden het nieuwste van het nieuwste: qua ingrediënten, gebruikswijzen, schoonheidsroutines en technieken. Wil je werken met een specifiek merk? Geef dat dan aan ons door.

Inhoud

Het lesoverzicht van deze cursus is afhankelijk van het niveau van de studenten en zal nader worden bepaald. Na het volgen van de cursus weet je in ieder geval alle ins- en outs over de volgende thema’s:

Scatered Makeup
Screen Shot 2020-08-20 at 15.40.50 copy.
Female Model

incl. btw

START ACTIE

01

 Introductie

Tijdens de eerste les geven we een introductie over een tal van onderwerpen. Je leert over haarverzorging, verschillende type haar en de analyse daarvan en je doet kennis op over hoe je een juist kapsel bepaald op basis van een gezichtsvorm. Allemaal basiselementen die essentieel zijn om als professioneel haarstylist aan de slag te kunnen.

Knippen

Les twee, drie en vier staan volledig in het teken van knippen. Gedurende de lessen verfijn je je kniptechnieken; zo leer je een bob, (curtain) bangs, een french cut en een pixie cut knippen. Ook ga je aan de slag met het knippen van krullend haar.

02 - 04

05 - 07

Kleuren

Tijdens deze lessen verdiep je je in de wereld van kleur. Zo ga je aan de slag met kleurenleer, verschillende kleurtechnieken en leer je ontkleuren. Afhankelijk van je niveau, ga je een stapje verder en leer je werken met advanced kleuren. 

Stylen En Föhnen

Hoe föhn en style je als een échte professionele haarstylist?

Je leert het tijdens les acht en negen

08 - 09

10 - 11

Updo's

Tijdens deze lessen gaan we verder dan de alleen de basis van updo’s. Na het afronden van deze lessen weet je namelijk als een professionele kapper haar op te steken.  

Herhaling

De twaalfde les herhalen we alle vorige modules zodat je je kennis kan opfrissen en eventuele vragen kunt stellen.

12

Are you ready?

Kan jij niet wachten om het beste uit jezelf te halen en iedereen te verpletteren met nieuwe skills op het gebied van haar? MAHER ACADEMY staat klaar om je met open armen te ontvangen en kan niet wachten om jouw droom in de beautywereld werkelijkheid te laten worden.  

Female Model
kindpng_356798 White.png

Belastingvoordeel

Je kan een deel van het MAHER ACADEMY lesgeld terug krijgen van de Belasting. Neem contact met ons op voor verdere instructies.

iconfinder_student_309036 White.png

Ben je nog geen 18 jaar en ben je niet in het bezit van een startkwalificatie (bijvoorbeeld een havodiploma)? Vraag dan samen met je ouders/verzorgers een vrijstelling aan van de kwalificatieplicht bij de leerplichtambtenaar in de gemeente waar je woont.

Studieplicht

3 Compressed.jpg

Level 2
Vervolgcursus
Kappersopleiding

START ACTIE

€2500

incl. btw

€1999

Stripe.png

Incl. studentpackage van Kryolan Professional Make-up

Betaling in termijnen mogelijk. Informeer naar de voorwaarden. 

Start Data

November

23

Via onderstaand formulier meld je je aan voor de cursus.
Nog vragen? Neem dan contact op!

bottom of page