top of page
1 Compressed.jpg

MAKE-UP

Leuk! Je wil een cursus volgen over make-up en dan zit je hier helemaal goed.
Hieronder lees je meer over onze complete, specifieke en individuele cursussen.

Complete make-upcursussen

Bij MAHER ACADEMY werken we met verschillende niveaus, laagdrempelig voor beginners en uitdagend voor gevorderden. Zo bieden we maar liefst twee verschillende complete cursussen aan, afgestemd op jouw niveau. Zie ’t als een ladder die je steeds meer kan beklimmen; level 1 voor de beginner, level 2 voor de iets meer ervaren visagist. Heb je nog helemaal geen ervaring binnen de make-upbranche maar droom je van een baan als visagist? Dan is level 1 uitermate geschikt voor je. Heb je al wat kennis, maar wil je je nog meer ontwikkelen? Ga dan voor level 2.

 

Mocht je alle twee de cursussen hebben gevolgd, dan kun je jezelf een waardige en kundige visagist noemen. Je hebt de technieken goed onder de knie, weet de fijne kneepjes van het vak en je bevindt je dan ook gegarandeerd aan de top van de ladder.

Make-Up Level 1 V3.png
Make-Up Level 2 V3.png

Specifieke make-upcursussen

Wil je je juist specialiseren in een bepaalde tak van de make-up branche? Dan is een specifieke cursus wellicht wat voor jou. We bieden zowel een tien-weekse cursus donkere huid als een tweedaagse training bruidsmake-up aan. Na het voltooien van deze specifieke make-upcursussen weet jij jezelf te onderscheiden van andere visagisten!

Donkere Huid V3.png
Bruids Make-Up V3-2.png

Individuele make-upcursussen

Voor degene die graag individueel les willen krijgen en een-op-eenbegeleiding belangrijk vinden, bieden we een drietal individuele cursussen aan. Van een volledige privé opleiding tot een cursus over een gewenste look naar keuze of visagie voor jezelf. Uiteraard is het ook mogelijk de complete en specifieke cursussen individueel te volgen.

Volledige Prive Opleiding.png
Looks_Creëren.png
Visagist Voor Jezelf.png

“Some people are at the top of the ladder, some are in the middle, still more are at the bottom, and a whole lot more don't even know there is a ladder.” 

OVER KRYOLAN

Tijdens alle cursussen wordt gewerkt met producten van Kryolan. Al bijna vijfenzeventig jaar levert Kryolan Professional Make-up de film-, theater- en televisiewereld met een zeer groot assortiment professionele make-up, grime en visagie producten. Met meer dan 40.000 artikelen is Kryolan op dit gebied dan ook het grootste merk in de wereld, waarmee vele professionals al vele jaren dagelijks werken.

 

Kryolan levert hoog gepigmenteerde producten. Deze behouden hun intensiteit en dekkracht ook onder extreme, warme, omstandigheden zoals op toneel of voor de camera. Voor de producten gebruikt Kryolan uitsluitend de zuiverste ingrediënten met de beste huidtolerantie en extra verzorging voor de huid. Kryolan garandeert de kleurcontinuïteit zo kunnen dezelfde looks steeds opnieuw gecreëerd worden. 

KRYOLAN-Logo-Pantone 282C-blau-Maske kle
bottom of page