top of page
Screen Shot 2020-08-19 at 19.03.08 copy.

LEVEL 2

ADVANCED MAKE-UP

Scatered Makeup

Dé make-up cursus voor gevorderde!

Heb je al een basiskennis over make-up en wil je juist de fijne kneepjes van het vak leren, dan zit je bij level 2 aan het goede adres. Deze intensieve cursus voor gevorderden is een vervolg op cursus level 1. In zes intensieve lessen fris je je basisvaardigheden op om vervolgens specifieke, extremere make-uptechnieken onder de knie te krijgen. Om ervoor te zorgen dat je een door de wol geverfde visagist wordt, vragen we je ook iedere week vier uur te besteden aan thuisstudie en huiswerk.

 

Deze intensieve cursus wordt gegeven door ervaren visagist Hajar Belkadi (@makeupfreakhajar). Onder leiding van haar expertise leer je hoe je je eigen skills naar een hoger level kunt tillen. Naast het onder de knie krijgen van gevorderde make-uptechnieken, duik je tijdens de cursus ook in de trends van het moment en leer je out of the box te denken. Na het voltooien van de cursus heb jij nét dat stapje voor op andere visagisten.

 

Tijdens de cursus wordt gewerkt met producten van Kryolan Professional Make-up: al bijna zeventig jaar het nummer 1 make-upmerk van Hollywood. Het bekende merk biedt visagisten producten waarmee op een efficiënte manier make-up kan worden aangebracht op het gezicht.

Inhoud

Scatered Makeup
Female Model
Screen Shot 2020-08-20 at 15.40.50 copy.

incl. btw

START ACTIE

Na het volgen van de cursus weet je alle ins- en outs over de volgende thema’s:

01

Productenleer

De eerste les staat helemaal in het teken van productenleer. Zo leer je welke materialen je het beste kunt gebruiken én welke producten fijn zijn om mee te werken.

Soft smokes en sharp liner

Tijdens deze les duiken we echt de praktijk in en leren we je stap voor stap hoe je soft smokes en sharp lines zet.

02

03

Intense cut crease(s)

Een soepele intense cut crease zetten is een vak apart binnen de visagie en vereist veel aandacht. Daarom gaan we tijdens de derde les aan de slag met deze mooie techniek.

Lippen, ombre-lips en artistieke make-up

Hoe zorg je ervoor dat make-up lang blijft zitten op lippen? Op welke manier kun je een artistiek tintje aan make-up geven? En met welke techniek zet je precies ombre-lips? Het zijn vragen die tijdens deze les behandeld worden.

04

05

Catwalk make-up

Make-up voor modellen op de catwalk moet subtiel, maar sprekend zijn. Vandaar dat je in deze les leert hoe je catwalk make-up op goede wijze aanbrengt.

Social media, marketing, presentative, portfolio

Een carrière als visagist bestaat uit meer dan het creëren van looks. In de laatste les van de cursus leer je daarom welke andere facetten van belang zijn.

06

Are you ready?

Kan jij niet wachten om het beste uit jezelf te halen en iedereen te verpletteren met nieuwe skills op het gebied van make-up? MAHER ACADEMY staat klaar om je met open armen te ontvangen en kan niet wachten om jouw droom in de beautywereld werkelijkheid te laten worden.  

Female Model
kindpng_356798 White.png

Belastingvoordeel

Je kan een deel van het MAHER ACADEMY lesgeld terug krijgen van de Belasting. Neem contact met ons op voor verdere instructies.

iconfinder_student_309036 White.png

Ben je nog geen 18 jaar en ben je niet in het bezit van een startkwalificatie (bijvoorbeeld een havodiploma)? Vraag dan samen met je ouders/verzorgers een vrijstelling aan van de kwalificatieplicht bij de leerplichtambtenaar in de gemeente waar je woont.

Studieplicht

3 Compressed.jpg

Level 2
Advanced Make-Up

START ACTIE

€2000

incl. btw

€1499

Stripe.png

Incl. studentpackage van Kryolan Professional Make-up

Betaling in termijnen mogelijk. Informeer naar de voorwaarden. 

Start Data

November

24

Via onderstaand formulier meld je je aan voor de cursus.
Nog vragen? Neem dan contact op!

bottom of page