top of page
4 Compressed.jpg

DONKERE HUID

MAKE-UP

Scatered Makeup

Veel verschillende make-upcursussen richten zich enkel op de blanke huid en dat kan anders, vinden wij. Daarom bieden we deze specifieke cursus, volledig gericht op de donkere huid, aan. Voor veel visagisten is het werken met een donkere huid namelijk een vak apart. Het vereist meer kennis en skills, omdat donkere tinten in een gezicht het nou eenmaal lastiger maken om een egale dekking te creëren.

 

Maar na het volgen van deze cursus zijn bovenstaande punten geen probleem meer voor jou. In tien intensieve lessen leer je naast basis make-uptechnieken voor een donkere huid, ook hoe je mooie, passende looks creëert én doe je kennis op over de pigmentatie en karakteristieke eigenschappen van de donkere huid. Daarnaast duiken we dieper in de kleurenleer zodat je diverse tonen van de donkere huid leert analyseren en corrigeren. Kortom, na het voltooien van de cursus weet jij jezelf als waardige visagist te onderscheiden van anderen door dark skin beauty’s toe te kunnen voegen in je klantenkring.  

Naast het opdoen van theoretische kennis over make-up en de daarbij behorende technieken, leer je tijdens de cursus ook een aantal andere aspecten van het vak die van groot belang zijn. Denk aan social media, videomontage, het opbouwen van een portfolio, communicatie met de opdrachtgever en etiquette op de werkvloer. Bij MAHER ACADEMY geloven we namelijk dat een visagist pas écht succesvol is als hij of zij alle facetten van het vak onder de knie heeft. Dat is ook de reden dat we je vragen om vier uur per week te besteden aan zelfstudie en huiswerk.

 

Tijdens de cursus wordt gewerkt met producten van Kryolan Professional Make-up: al bijna zeventig jaar het nummer 1 make-upmerk van Hollywood. Het bekende merk biedt visagisten producten waarmee op een efficiënte manier make-up kan worden aangebracht op het gezicht.

Inhoud

Scatered Makeup
Female Model
Screen Shot 2020-08-20 at 15.40.50 copy.

incl. btw

START ACTIE

Na het volgen van de cursus weet je alle ins- en outs over de volgende thema’s:

01

Huidproblemen, huidtypen, skintones en vormen

Tijdens de eerste les duiken we in de analyse van huidproblemen, huidtypen, skintones en vormen zodat je met ieder type donkere huid weet te werken.

Huidverzorging

In deze les leer je hoe je verschillende typen donkere huid het beste kunt verzorgen.

02

03

Foundation technieken

Hoe breng je foundation aan op een manier dat het zo natuurlijk mogelijk oogt?
Hoe zorg je ervoor dat concealer zorgt voor die extra frisheid? Je leert het in deze les.

Contouren

Tijdens de vierde les doe je kennis op over countouren. Door middel van verschillende stappen leer je hoe je het beste bepaalde gezichtsvormen naar voren laat komen bij dark skin beauties. 

04

05

Wenkbrauwen

Na het volgen van deze les weet jij exact welke vorm wenkbrauw bij welk gezicht past en hoe je wenkbrauwen op een juiste manier stylet.. 

Oogmake-up

In deze les leer je niet alleen hoe je oogmake-up op een juiste manier aanbrengt, maar creëer je ook verschillende looks. 

06

07

Lip-looks

Op welke manier kun je zo natuurlijk mogelijk een lipliner gebruiken?
Het is een van de vragen die tijdens deze les over lip-looks wordt beantwoord. 

Dagmake-up

Een simpele dag make-up kunnen aanbrengen is een van de skills die je moet hebben om als volwaardig visagist aan de slag te gaan. In de achtste les leer je dat. 

08

09

Glamourmake-up

Aan het eind van de negende les weet jij precies hoe je iemand een glamorous uitstraling geeft door middel van make-up.

Social media, marketing, presentative, portfolio

Een carrière als visagist bestaat uit meer dan het creëren van looks. In de laatste les van de cursus leer je daarom welke andere facetten van het belangrijk zijn.

10

Are you ready?

Kan jij niet wachten om het beste uit jezelf te halen en iedereen te verpletteren met nieuwe skills op het gebied van make-up? MAHER ACADEMY staat klaar om je met open armen te ontvangen en kan niet wachten om jouw droom in de beautywereld werkelijkheid te laten worden.  

5 Compressed.jpg
kindpng_356798 White.png

Belastingvoordeel

Je kan een deel van het MAHER ACADEMY lesgeld terug krijgen van de Belasting. Neem contact met ons op voor verdere instructies.

iconfinder_student_309036 White.png

Ben je nog geen 18 jaar en ben je niet in het bezit van een startkwalificatie (bijvoorbeeld een havodiploma)? Vraag dan samen met je ouders/verzorgers een vrijstelling aan van de kwalificatieplicht bij de leerplichtambtenaar in de gemeente waar je woont.

Studieplicht

3 Compressed.jpg

Donkere huid Make-Up

START ACTIE

€2500

incl. btw

€1999

Stripe.png

Incl. studentpackage van Kryolan Professional Make-up

Betaling in termijnen mogelijk. Informeer naar de voorwaarden. 

Start Data

December

10

Via onderstaand formulier meld je je aan voor de cursus.
Nog vragen? Neem dan contact op!

bottom of page