top of page
6 Compressed.jpg

VOLLEDIGE PRIVÉ OPLEIDING

Scatered Makeup

Wil jij álles uit je (startende) carrière als make-upartist halen? Dat kan! We bieden bij MAHER ACADEMY namelijk een volledige privé opleiding aan waarbij je complete een-op-eenbegeleiding krijgt van een van onze professionele en ervaren experts. Wanneer je besluit een volledige privé opleiding te volgen, kun je alle aandacht en tijd voor jou verwachten en maak je binnen mum van tijd grote stappen.

 

Of je nu een specifieke cursus over de donkere huid wil volgen of interesse hebt in een basis make-upcursus, alle cursussen bij MAHER ACADEMY kunnen in overleg volledig privé worden gevolgd. We stellen de cursus zo samen dat deze precies aansluit op jouw wensen en behoeften.

 

Tijdens onze make-upcursussen wordt gewerkt met producten van Kryolan Professional Make-up: al bijna zeventig jaar het nummer 1 make-upmerk van Hollywood. Het bekende merk biedt visagisten producten waarmee op een efficiënte manier make-up kan worden aangebracht op het gezicht.

Are you ready?

Kan jij niet wachten om het beste uit jezelf te halen en iedereen te verpletteren met nieuwe skills op het gebied van make-up? MAHER ACADEMY staat klaar om je met open armen te ontvangen en kan niet wachten om jouw droom in de beautywereld werkelijkheid te laten worden.  

Scatered Makeup
Female Model
Screen Shot 2020-08-20 at 15.40.50 copy.

incl. btw

START ACTIE

Female Model
kindpng_356798 White.png

Belastingvoordeel

Je kan een deel van het MAHER ACADEMY lesgeld terug krijgen van de Belasting. Neem contact met ons op voor verdere instructies.

iconfinder_student_309036 White.png

Ben je nog geen 18 jaar en ben je niet in het bezit van een startkwalificatie (bijvoorbeeld een havodiploma)? Vraag dan samen met je ouders/verzorgers een vrijstelling aan van de kwalificatieplicht bij de leerplichtambtenaar in de gemeente waar je woont.

Studieplicht

3 Compressed.jpg

Volledige privé opleiding

PRIJS OP AANVRAAG

vanaf 100 euro per uur excl. btw

Incl. studentpackage van Kryolan Professional Make-up

Betaling in termijnen mogelijk. Informeer naar de voorwaarden. 

Start Data

December

1

Via onderstaand formulier meld je je aan voor de opleiding. Nog vragen? Neem vooral contact op, vertel wat jouw dromen en doelen zijn en we zorgen er bij MAHER ACADEMY voor dat je de kans krijgt een op maat gemaakte cursus te volgen waarin alles draait om persoonlijke aandacht en maatwerk. 

bottom of page