top of page
7 Compressed.jpg

BRUIDSMAKE-UP

Scatered Makeup

Een bruiloft wordt door veel mensen ook de mooiste dag uit hun leven genoemd. Veel vrouwen willen er dan ook op hun grote dag prachtig uitzien. Mocht jij nou toevallig staan te popelen om bruiden op de mooiste dag van hun leven mooi te maken, dan is deze cursus uitermate geschikt voor jou. Na het voltooien van de cursus – die bestaat uit twee lessen van tien uur - onderscheid jij je van andere visagisten door bruidsmake-up te kunnen toevoegen aan je expertises! Let’s go!

 

Met het volgen van de cursus leer je niet alleen hoe je de perfecte smokey eye maakt, maar ook hoe je als een echte professional nepwimpers zet, op welke manier je het beste een flawless skin creëert en hoe je verschillende soorten make-uplooks maakt. Daarnaast analyseer je ook verschillende huidtypes en camouflagetechnieken, doe je kennis op over hoe je een huid juist reinigt en leer je zelfs skills om de moeder van de bruid op te maken. Ofwel, na het afronden van deze intensieve cursus weet jij als geen ander hoe je ervoor moet zorgen dat een bruid prachtige make-up draagt op de mooiste dag uit haar leven. 

Scatered Makeup
Female Model
Screen Shot 2020-08-20 at 15.40.50 copy.

incl. btw

START ACTIE

Tijdens de cursus wordt gewerkt met producten van Kryolan Professional Make-up: al bijna zeventig jaar het nummer 1 make-upmerk van Hollywood. Het bekende merk biedt visagisten producten waarmee op een efficiënte manier make-up kan worden aangebracht op het gezicht.

Na het volgen van de cursus weet je alle ins- en outs over de volgende thema’s:

Veilig en hygiënisch werken

Huidsverzorging

Analyse huidtypes, kleurcorrecties en camouflagetechnieken

Long-wear & waterproof foundation en conceale

Flawless skin creëeren

Bruidsoogmake-up: smokey eyes, cut crease en de perfecte eyeliner

Wenkbrauwen

Aanbrengen valse wimpers

Basistechnieken van anti-creasen van oogmake-up en mascara

Long-weer lipstick aanbrengen en de perfecte lipvorm maken

Highlighting, countouring en blush-technieken voor verschillende gezichtsvormen

Natuurlijk bruidslook, natuurlijke glamour bruidslooks, red carpet bruidslook

Make-up skills om de moeder van de bruid op te maken

Are you ready?

Kan jij niet wachten om het beste uit jezelf te halen en iedereen te verpletteren met nieuwe skills op het gebied van make-up? MAHER ACADEMY staat klaar om je met open armen te ontvangen en kan niet wachten om jouw droom in de beautywereld werkelijkheid te laten worden.  

10 Compressed.jpg
kindpng_356798 White.png

Belastingvoordeel

Je kan een deel van het MAHER ACADEMY lesgeld terug krijgen van de Belasting. Neem contact met ons op voor verdere instructies.

iconfinder_student_309036 White.png

Ben je nog geen 18 jaar en ben je niet in het bezit van een startkwalificatie (bijvoorbeeld een havodiploma)? Vraag dan samen met je ouders/verzorgers een vrijstelling aan van de kwalificatieplicht bij de leerplichtambtenaar in de gemeente waar je woont.

Studieplicht

3 Compressed.jpg

Bruidsmake-up

START ACTIE

€1000

excl. btw

€449

Stripe.png

Start Data

November

25

Via onderstaand formulier meld je je aan voor de cursus.
Nog vragen? Neem dan contact op!

bottom of page