top of page
8 Compressed.jpg

VISAGIST VOOR JEZELF

Scatered Makeup

Bij MAHER ACADEMY geven we naast cursussen waarin je leert make-up aan te brengen bij anderen, ook trainingen over hoe je jezelf mooi opmaakt. Wil je maar al te graag een prachtige look bij jezelf creëren maar krijg je er maar geen handigheid in? Of wil je weten welke kleuren en looks het beste passen bij jouw gezicht en uiterlijk en deze stap voor stap aanleren? Met deze cursus leer je hoe je een ware visagist voor jezelf wordt en stellen we aan de hand van jouw wensen een op maatgemaakte cursus op die jouw droom laat uitkomen.

 

Tijdens de cursus wordt gewerkt met producten van Kryolan Professional Make-up: al bijna zeventig jaar het nummer 1 make-upmerk van Hollywood. Het bekende merk biedt visagisten producten waarmee op een efficiënte manier make-up kan worden aangebracht op het gezicht.

Are you ready?

Kan jij niet wachten om het beste uit jezelf te halen en iedereen te verpletteren met nieuwe skills op het gebied van make-up? MAHER ACADEMY staat klaar om je met open armen te ontvangen en kan niet wachten om jouw droom in de beautywereld werkelijkheid te laten worden.  

Scatered Makeup
Female Model
Screen Shot 2020-08-20 at 15.40.50 copy.

incl. btw

START ACTIE

Female Model
kindpng_356798 White.png

Belastingvoordeel

Je kan een deel van het MAHER ACADEMY lesgeld terug krijgen van de Belasting. Neem contact met ons op voor verdere instructies.

iconfinder_student_309036 White.png

Ben je nog geen 18 jaar en ben je niet in het bezit van een startkwalificatie (bijvoorbeeld een havodiploma)? Vraag dan samen met je ouders/verzorgers een vrijstelling aan van de kwalificatieplicht bij de leerplichtambtenaar in de gemeente waar je woont.

Studieplicht

3 Compressed.jpg

Visagist voor jezelf

PRIJS OP AANVRAAG

vanaf 150 euro per look excl. btw

Incl. studentpackage van Kryolan Professional Make-up

Betaling in termijnen mogelijk. Informeer naar de voorwaarden. 

Start Data

December

1

Via onderstaand formulier meld je je aan voor de opleiding. Nog vragen? Neem vooral contact op, vertel wat jouw dromen en doelen zijn en we zorgen er bij MAHER ACADEMY voor dat je de kans krijgt een op maat gemaakte cursus te volgen waarin alles draait om persoonlijke aandacht en maatwerk. 

bottom of page