top of page
7 Compressed.jpg

WENKBRAUW VERVEN MET BRONSUN-GELVERF

Scatered Makeup

Ben jij een echte professional die weet hoe je wenkbrauwen mooi stylet en vormt? En wil je weten hoe je dat met de prachtige gelverf van Bronsun doet? Dan is deze cursus op jouw lijf geschreven. Tijdens een intensieve cursus leer je alles wat je moet weten om wenkbrauwen op een prachtige en subtiele manier te verven met gelverf van Bronsun.

 

Tijdens de cursus produceer je niet alleen een innovatieve Bronsun-wenkbrauwtint, maar leer je ook alle fijne kneepjes van het vak om er daadwerkelijk mee te werken. Zo weet jij na het afronden van de cursus precies hoe je moet werken met Bronsun-gelverf en kun jij een nieuwe expertise toevoegen aan je diensten.

 

Waarom we werken met Bronsun-gelverf? Bronsun-palet bestaat uit zeven zeer populaire tinten met henna-effect waardoor het resultaat altijd helder en duurzaam is. Het effect houdt tot wel zeven dagen aan op de huid en tot zeven weken op de haren.

Naast theoretische kennis ga je ook aan de slag met de techniek én krijg je aan het eind van de training een hoogwaardig, internationaal certificaat tot je beschikking. Tijdens de cursus komen de volgende veelzijdige onderwerpen aan bod:

Scatered Makeup
Female Model
Screen Shot 2020-08-20 at 15.40.50 copy.

incl. btw

START ACTIE

Na het volgen van de cursus weet je alle ins- en outs over de volgende thema’s:

Moderne kleurstoffen voor wenkbrauwen en wimpers

Typen en kenmerken van gebruik

Alles over wenkbrauwharen

Bronsun’s eerste extra permanente wenkbrauw- en wimpertint met henna-effect: voordelen, kenmerken en vergelijking met andere kleurstoffen

Coloristiek, werken met kleur: een gedetailleerde analyse van tinten, nuances in selectie en menging voor verschillende kleurtypes

Regels voor het werken met een oxidatiemiddel

Wenkbrauwkleuringstechnieken

Kennismaking met de begrippen ‘toning’, ‘gradient’, ‘two-tone kleuren van wenkbrauwen’, ‘volumetrische kleuren van 3D’

Benodigde materialen en gereedschappen van de meester

Stap-voor-stap implementatie van de procedure voor het kleuren van de wenkbrauwen

Wimperkleuringstechnologie met professionele Bronsun-kleurstof

Bewaarcondities voor medicijnen

Contra-indicaties en voorzorgsmaatregelen

Zorg na de procedure: een herinnering aan cliënten

Demonstratie van de procedure

Are you ready?

Kan jij niet wachten om het beste uit jezelf te halen en iedereen te verpletteren met nieuwe skills op het gebied van wenkbrauwen? MAHER ACADEMY staat klaar om je met open armen te ontvangen en kan niet wachten om jouw droom in de beautywereld werkelijkheid te laten worden.

10 Compressed.jpg
kindpng_356798 White.png

Belastingvoordeel

Je kan een deel van het MAHER ACADEMY lesgeld terug krijgen van de Belasting. Neem contact met ons op voor verdere instructies.

iconfinder_student_309036 White.png

Ben je nog geen 18 jaar en ben je niet in het bezit van een startkwalificatie (bijvoorbeeld een havodiploma)? Vraag dan samen met je ouders/verzorgers een vrijstelling aan van de kwalificatieplicht bij de leerplichtambtenaar in de gemeente waar je woont.

Studieplicht

3 Compressed.jpg

Cursus wenkbrauwverven met Bronsun-gelverf

START ACTIE

€1000

excl. btw

€449

Stripe.png

Start Data

November

25

Via onderstaand formulier meld je je aan voor de cursus.
Nog vragen? Neem dan contact op!

bottom of page