top of page
1 Compressed.jpg

BROWS & LASHES

Leuk! Je wil een cursus volgen over wimpers en/of wenkbrauwen en
dan zit je hier helemaal goed. Hieronder lees je meer over onze trainingen.

Binnen de muren van MAHER ACADEMY bieden we een tal van cursussen aan die volledig in het teken staan van wimpers en wenkbrauwen. Of je nou wil leren hoe je wimpers lift of wenkbrauwen stylet, het is allemaal mogelijk. Aan de hand van persoonlijke begeleiding en aandacht zorgen we er bij MAHER ACADEMY voor dat jij het beste uit je carrière haalt en binnen de kortste keren een succesvolle beauty-expert bent.

Onze cursussen; van beginner tot specialist

Er is voor ieder wat wils als het gaat om cursussen. Voor zowel beginners op het gebied van beauty als voor specialisten die hun vaardigheden willen verbeteren en ontwikkelen. Klaar om jouw reis in de wereld van de schoonheid te starten? Hieronder lees je met welke cursussen je je talenten kunt verbeteren en uitbreiden:

MAYAMY WENKBRAUWRECONSTRUCTIE- EIWITRECO
WIMPERLIFT MAYAMY LAMINAION +  PROTEINE
LANGDURIGE STYLING VAN WENKBRAUWEN MET M
WENKBRAUW VERVEN MET BRONSUN-GELVERF.png
CURSUS WENKBRAUWSTYLING.png

Naast dat je de fijne kneepjes van het vak leert, ontvang je na het voltooien van de cursus een internationaal certificaat. Verwacht daarnaast veel persoonlijke begeleiding van onze experts en specialisten. Bij MAHER ACADEMY geloven we namelijk dat aandacht en geduld essentieel is voor het verbeteren van jouw skills. We nemen jou tijdens de trainingen echt aan de hand en zorgen ervoor dat jij je niveau als beauty-expert naar een hoger level tilt.

“Some people are at the top of the ladder, some are in the middle, still more are at the bottom, and a whole lot more don't even know there is a ladder.” 

Innovator cosmetics

Tijdens de cursussen wordt gewerkt met producten van Innovator Cosmetics. Het Russische beautymerk staat erom bekend continu in te spelen op nieuwe trends en technieken en levert daardoor enkel hoogwaardige, gezonde producten. Het doel van Innovator Cosmetics is het verbeteren van de schoonheidsindustrie en dat maakt het merk en haar producten dan ook uiterst geschikt om exclusieve technieken aan te leren in cursussen en trainingen.

KRYOLAN-Logo-Pantone 282C-blau-Maske kle
bottom of page