top of page
Eindelijk is het zover: de langverwachte MAHER ACADEMY is een feit! Dé plek voor iedereen die droomt van een succesvolle carrière in de haar- en beautybranche. Welkom! De wereld van haar en beauty staat nooit stil. De afgelopen jaren zijn er talloze ontwikkelingen
geweest en dus is het soms best ingewikkeld om up to date te blijven. Al helemaal omdat het als gewilde specialist noodzakelijk is om goed op de hoogte te zijn van nieuwe trends en technieken. SALON MAHER besloot dan ook de MAHER ACADEMY op te richten. Zodat iedereen die fantaseert van een carrière in de haar- en beautybranche door middel van verschillende cursussen het beste uit zijn of haar carrière haalt.

MAHER ACADEMY

SALON MAHER biedt diverse cursussen aan: van een basis make-upcursus tot een training wenkbrauwstyling en van een volledige kappersopleiding tot een cursus wimperliften. Of je nou een beginner bent of al jaren ervaring hebt, met de cursussen verhogen we gegarandeerd je kwalificatie en til jij je eigen carrière naar een hoger niveau.
Alle cursussen van MAHER ACADEMY zijn ontworpen door professionals met jarenlange ervaring in de haar- en beautybranche. Ze bestuderen voortdurend nieuwe knip- en kleurtechnieken, haarverzorgings-methoden, materialen, producten, specifieke kenmerken van styling en nog veel meer. Allemaal met het doel cursisten van MAHER ACADEMY op te leiden tot gewilde specialisten.
Mocht je als haar- en schoonheidsfanaat staan te popelen om de fijne kneepjes van het vak te leren of bepaalde technieken in de vingers krijgen, dan ben je bij MAHER ACADEMY aan het juiste adres. Je kunt de cursussen zowel individueel als in groepsverband volgen. Kun je de juiste training niet vinden? Het is ook mogelijk om een op maat gemaakte cursus te volgen die volledig is afgestemd op jouw wensen en dromen.
Iedereen die dus droomt van een succesvolle carrière in de haar- en beautybranche kan bij MAHER ACADEMY terecht. Wij geloven heilig in persoonlijke groei en ontwikkeling en kunnen dan ook niet wachten om jou het beste uit jezelf naar boven te laten halen.
 
Are you ready? We are!

BROWS & LASHES

bottom of page